torsdag 16. februar 2023

Gangster av Jan Tore Noreng

 Dette er en ny bok i "Gutta"- serien av frittstående, spennende og tynne bøker.

Vi møter Sander som har droppet ut av videregående etter første året. Han selger dop på to videregående skoler og tjener gode penger sammen med kameraten Niko. De har ulike salgsområder og det er "Onkel Bob" som er sjefen. 

Sander fyller straks 18 år og bor sammen med faren og bestemoren. Hun har KOLS og er ganske dårlig, og har alltid vist Sander omsorg og vært stolt av ham. Familien tror at han er tilkallingsvikar på et elektrolager.

På selveste 18 årsdagen blir han fersket midt i et "salg" til en sivil politimann. Han får to valg av politiet, enten bli arrestert og sone i fengsel, eller samarbeide for å få has på de på øverste nivå i geskjeften, den ukjente sjefen til Onkel Bob.

Sander utstyres med avlyttingsutstyr, og det diktes opp en historie om et stort salg. Hele situasjonen stresser Sander og mye står på spill. Han vil ikke sitte i fengsel, - ikke skuffe faren og bestemoren, men absolutt heller ikke komme i klørne på narkogangsterne. Det blir utrolig spennende og nervepirrende. Hvordan det går, kan jeg ikke røpe her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar