fredag 14. oktober 2022

Better han the novise av Lynn Painter

 



 "Let me get this straight. You are still starry-eyed over Young, and you want me to drag you along to Ryno`s party so you can get him to like you" (Painter, 2021, s. 32)

 


Liz har alltid vært forelsket i Michael. Michael som flyttet vekk, men som nå er tilbake i byen! Nå har hun altså fått en ny sjanse til å bli sammen med mr. right. Det eneste kjipe i planen er at hun trenger hjelp fra den utrolig irriterende nabogutten Wes, han som stadig stjeler parkeringsplassen hennes og irriterer vettet av henne. Det får hun tåle, så lenger hun ender opp med Michael. 

Moren til Liz døde da hun var yngre og nå er hun redd for at minnet om moren skal blekne hvis hun slipper stemoren alt for nær. Snart er det skoleball og med det følger kjoleinnkjøp, planlegging, fotografering og annet hvor en mor vanligvis spiller en stor rolle. Det gjør at hun utsetter planleggingen i det lengste. Det eneste som er helt sikkert er at hun ikke skal på ball med den utrolig teite nabogutten.

Dette var en artig kjærlighetsfortelling, og samtidig en historie om familie,  som jeg ikke skal røpe hvordan slutter. Det er masse twist and turns, så lesere kan aldri være helt sikker på hvordan det skal ende.  


Painter, L. (2021). Better Than the MoviesSimon & Schuster Books For Young Readers.

-Anne Brit-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar