onsdag 8. juni 2022

Audiens av Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug

Dette er 4. boka i serien "Halve kongeriket" som skal bli seks totalt og også vil havne på Netflix. Serien handler om de kongelige tvillingene Margrethe og Karl Johan og vennegjengen deres. 

Første boka "Arvingen" handlet mest om alenemoren Lena som forelsket seg i Karl Johan og de ble kjærester. Andre boka "Drømmeprinsen" handlet om den strenge og ulykkelige Margrethe, som nå er lykkelig med rapperen Arnie. I den tredje boka "På tronen" figurere influenceren Tess aller mest og i denne boka blir vi bedre kjent med Kalle, altså kronprinsen.

Sommerferien står for tur og Kalle har lagt planer for gjengen, hvis bare kongen lar dem få lov til å reise til Lofoten og surfeparadiset. Det viktigste nå for Kalle er å vinne tilbake Lena, som meddelte at de kun skulle være venner og ikke kjærester for 13 dager siden - noe som føltes ut som et helt år! 

I tillegg skal de besøke barndomsvennen Ingrid som bare har stukket fra skole og alt. Hun har truffet surferen Falk Berger og lever et totalt annet liv enn tidligere med kjærligheten i fokus. Livet her oppe er ganske annerledes enn det de er vant til i byen. 

Det ble ferietur på gjengen med div. overraskelser, nye bekjentskaper, mye festing og ubehagelige sannheter. "Ærlighet varer lengst" er kanskje et gammelt uttrykk, men det er like aktuelt likevel viser det seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar