tirsdag 24. august 2021

På tronen av Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug

Den 3. boka i serien "Halve kongeriket" handler mest om Tess. Hun er i vennegjengen til de kongelige tvillingene Margrethe og Kalle, som vi har blitt kjent med i bok 1  Arvingen og bok 2 Drømmeprinsen.

Tess er en populær influencer med sminke hovedsaklig på agendaen og har mange følgere. Hun er fra Gambia og har velstående foreldre som åpner hoteller rundt om i verden, derfor bor hun sammen med sin 10 år eldre bror i en leilighet uten foreldrene.

Vennen Arnie varmer opp på russetreffet på Tryvann før artisten TÖS (på topp på Spotify hele året) skal på scenen. En hendelse denne kvelden gjør at Tess over natten kommer i sentrum for #slåtilbake, og det tar helt av i kommentarfeltet..... på godt og vondt.  Hun havner i "Dagsnytt 18" ang. rasisme og treffer også lederen for Sosialistisk Ungdom etter en skoledebatt. Nå gjelder det å ta de riktige valgene. Hun hadde tenkt til å droppe ut av skolen og bare være influencer, men alt dette gjør noe med hele livet hennes. Forelskelse og forvirrende følelser gjør ikke saken enklere.
Hvorfor har hun ikke tatt seg bedre tid til vennene sine? For nå trenger hun virkelig litt støtte..



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar